Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Champions League: Τα πλέι οφ μπορούν να τη “χρυσώσουν”

ΑΕΚ

Δεν είναι μόνο η νέα συμφωνία της ΑΕΚ με την εταιρία αθλητικής ένδυσης “Capelli” που θα φέρει τεράστια κέρδη στην Ένωση. Η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα δώσουν στους “κιτρινόμαυρους” ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Η νέα αγωνιστική περίοδος κρύβει σημαντικά έσοδα για την ΑΕΚ. Το deal της Ένωσης με την αμερικανική εταιρία αθλητικής ένδυσης “Capelli Sports” θα της αποφέρει περίπου 5.000.000 ευρώ.

Νέα φανέλα για την ΑΕΚ! Αλλάζει εταιρεία ένδυσης η Ένωση

Στην… πορεία όμως υπάρχει ένα ακόμα τεράστιο ποσό για τους “κιτρινόμαυρους”, το οποίο τους περιμένει αν προκριθούν στα πλέι οφ του Champions League.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ περάσει με.. επιτυχία τα δυο ματς που θα δώσει για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (7 ή 8 Αυγούστου με τη ρεβάνς 14 ή 15 Αυγούστου), θα έχει εγγυημένα έσοδα 10 εκατ. ευρώ, ακόμα κι αν δεν μπει στους ομίλους!

Κάθε αποκλεισμένη ομάδα από τα πλέι οφ του Champions Legaue θα λάβει 5 εκατ. ευρώ, συν τα 2,9 εκατ. ευρώ από την αυτόματη πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League! Αν προσθέσουμε και τα τηλεοπτικά συν διαφημιστικά πακέτα αγγίζουμε τα 10 εκατ. ευρώ ως εγγυημένα έσοδα.

Άξιο αναφοράς, πως το συγκεκριμένο ποσό το έβαλαν οι “κιτρινόμαυροι” στα ταμεία τους, με την πορεία που έκαναν την περασμένη σεζόν στους “32” του Europa League.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις