Χωρίς κατηγορία

Αγιορείτικες αγκινάρες αυγολέμονο από τον «Σεφ» του Αγίου Όρους

Αγιορείτικες αγκινάρες αυγολέμονο από τον μοναχό Επιφάνιο τον Μυλοποταμινό, μια από τις πλέον γνωστές μορφές του Αγίου Όρους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συχνά τον αποκαλούν και «Αρχιμάγειρα» του Αγίου Όρους, καθώς έχει αναδείξει την αγιορείτικη κουζίνα, μέσα από τις συνταγές του, αλλά και το βιβλίο του «Μαγειρική του Αγίου Ορους», το οποίο εκδόθηκε αρχικά το 2008 και έκτοτε έχει επανατυπωθεί πολλές φορές και έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.

Αγκινάρες αυγολέμονο: Δοκιμάστε ένα από τα πιο απλά, αλλά πιο νόστιμα πιάτα της αγιορείτικη κουζίνας από τον Μοναχό Επιφάνιο και σίγουρα θα επανεκτιμήσετε τη γευστική απόλαυση που προσφέρει ένα απλό λαδερό πιάτο!

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας