Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγιορείτικος Ροφός με άσπρη σάλτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο για την Κυριακή των Βαΐων

Αγιορείτικος Ροφός με άσπρη σάλτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο για την Κυριακή των Βαΐων

Μέσα στην περίοδο της Τεσσαρακοστής η νηστεία καταλύεται, διαφοροποιείται δηλαδή, τρεις φορές, δίνοντας μια ευκαιρία στους πιστούς για ενδυνάμωση μιας και η νηστεία αυτή είναι η πιο αυστηρή.

Μία από αυτές είναι η Κυριακή των Βαΐων, η οποία είναι Δεσποτική εορτή, αφιερωμένη δηλαδή στον επίγειο βίο του Ιησού, οπότε οι πιστοί καταναλώνουν και πάλι ψάρι, λάδι και κρασί. Το dogma.gr σας προτείνει μία αγιορείτικη συνταγή με ροφό και άσπρη σάλτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο.

Αγιορείτικος Ροφός με άσπρη σάλτσα από τον Μοναχό Επιφάνιο, μια αγιορείτικη συνταγή, η οποία διακρίνεται, όχι μόνο για τη νοστιμιά της, αλλά και για την πλούσια θρεπτική της αξία.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις