Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: «Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης – Κατρούγκαλος για τις εκλογές! Video

Αποτελέσματα εκλογών: «Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης – Κατρούγκαλος για τις εκλογές! Video

«Φωτιά» πήρε η συζήτηση όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους. Αιτία, φυσικά, τα exit poll για τις ευρωεκλογές.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο ίδιο πάνελ, στον ΑΝΤ1, βρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

«Είναι λογικό όταν υπολείπεται συνταγματική θητεία δυο ετών, είναι λογικό αυτή η κυβέρνηση να θεωρεί ότι στα δυο χρόνια μπορεί να επιτύχει μια πολιτική μεταβολή. Όταν υπολείπονται 4 μήνες είναι σχεδόν κωμικό να λες θα κάνεις πολιτική μεταβολή», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το ανάποδο, κωμικό είναι να ζητάς εκλογές ενώ θα γίνουν σε τρεις μήνες» είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης… «φούντωσε» ακόμη περισσότερο. «Εντάξει μείνετε μέχρι 20 Οκτωβρίου. Κύριε Κατρούγκαλε, θέλετε να μείνετε υπουργός, μείνετε, μη χαλάμε τη ζαχαρένια μας. Πείτε, θέλω να είμαι υπουργός μέχρι την τελευταία μέρα. Γουστάρω να είμαι υπουργός, άστο. Θα σας σιχαθεί ο κόσμος. Ο κόσμος σας είπε φύγετε κι εσείς λέτε θα μείνω με το στανιό. Κάποτε πρέπει να καταλάβει ότι έχουμε δημοκρατία».

«Εγώ κύριε Γεωργιάδη θέλω να είμαι σοβαρός» του απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και κάπου εκεί στη συζήτηση μπήκε και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. «Έχουμε ξεφύγει, ο πολιτικός πολιτισμός έχει πάει περίπατο. Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι. Κακώς κάθομαι και μιλάω», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Κακώς κάθεστε στο υπουργείο» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να παρεμβαίνει ξανά και να λέει: «το ελάχιστο που περιμένει από εμάς ο κόσμος είναι σοβαρότητα και σεβασμός του άλλου». «Όχι, σεβασμό στον ελληνικό λαό κ. Κατρούγκαλε πρέπει να έχετε» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε τον καυγά

Δείτε εδώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις