Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Σταρόβας: Όταν με ρωτάνε «τι κάνει η Άννα» λέω «έχει δίκιο»

Δημήτρης Σταρόβας: Όταν με ρωτάνε «τι κάνει η Άννα» λέω «έχει δίκιο»

Με τρυφερά λόγια μίλησε για τη σύντροφό του ο Δημήτρης Σταρόβας, που το βράδυ της Τρίτης (30.01.2024) βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Εδώ και χρόνια, ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σε σχέση με τη γυμνάστρια, Άννα Σταθάκη και μιλώντας για εκείνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έκρυψε ότι είναι ο άνθρωπος που τον… βάζει σε σειρά.

«Όταν με ρωτάνε τι κάνει η Άννα, λέω “έχει δίκιο”. Είναι άγιο πλάσμα, με μαζεύει, δεν οργανώνω τίποτα, τα κάνει όλα εκείνη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είμαστε μαζί σχεδόν οκτώ χρόνια», είπε αρχικά ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός.

«Πλέον έχω περάσει από τη φάση που είσαι κάπου βλέπεις μια ωραία κοπέλα και γυρνάς να κοιτάξεις. Αυτό δεν το έχω πια, δεν με απασχολεί, δεν κοιτάω πια ούτε ενστικτωδώς. Την ωραιότερη γυναίκα να μου φέρεις δεν με απασχολεί», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

   

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση, Μου λείπει να παίξω σε κάποια σειρά σαν ηθοποιός αλλά δεν κάνω διαχωρισμό» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Ζούμε την εποχή του bullying της αντίθετης άποψης. Οποιοσδήποτε πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, δεν έχουμε μάθει να ακούμε τη γνώμη του άλλου όταν δεν συνάδει με τη δική μας», είπε επίσης.

  

«Κακώς ο κόσμος μας κατατάσσει σε μία θέση και περιμένει ότι αυτά που θα πούμε ότι είναι σημαντικά σώνει και καλά», ανέφερε ακόμα ο Δημήτρης Σταρόβας.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις