Χωρίς κατηγορία

Εκπληκτική συνταγή για το απόλυτο γλυκό της 25ης Μαρτίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Aν και από τις μνήμες των παιδικών μας χρόνων, η πιο γλυκιά ανάμνηση είναι εκείνη του παγωτού της 25ής Μαρτίου μετά την παρέλαση, το dogma.gr σήμερα προτείνει να κάνουμε μια εξαίρεση στο γλυκό αυτό κανόνα, πώς αλλιώς θα καταλαβαίναμε τον κανόνα άλλωστε…; Βέβαια, η εξαίρεση δε θα είναι και πολύ μεγάλη.

Γιατί ο κορμός ψυγείου είναι άλλο ένα γλυκό από τα παιδικά μας χρόνια, εύκολο και πάντα επιθυμητό. Συνάμα, είναι και το πρώτο γλυκό που μαθαίναν παλιά οι νέες νοικοκυρές και το πετυχαίναν εξαιρετικά. Πάντα έτσι ξεκινάς την καριέρα σου σα ζαχαροπλάστισσα στο σπίτι. Με τον κορμό ή αλλιώς μωσαϊκό με μαύρη ή λευκή σοκολάτα και μπισκότα πτι μπερ και μόνον! Κορμός σοκολατένιος.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς