Χωρίς κατηγορία

Εκπρόσωπος Χάφταρ: Η πραγματική μάχη γίνεται ανάμεσα στους Λίβυους και τους Τούρκους εισβολείς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA), στρατηγός Ahmad Al-Mismari, δήλωσε πως η πραγματική μάχη που λαμβάνει χώρα στη Λιβύη είναι μεταξύ του λαού και των «Τούρκων εισβολέων».

Σύμφωνα με τον Μισμάρι, η Τουρκία προετοιμάζει τις συμμαχικές της δυνάμεις, δηλαδή την Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας (GNA), για να ξεκινήσει μια νέα επίθεση εναντίον του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Τόνισε δε ότι ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης παρακολουθεί τις τουρκικές κινήσεις στη Σύρτη και την Αλ Τζούφρα, δεσμευόμενος να υπερασπιστεί αυτές τις περιοχές από οποιαδήποτε επίθεση.

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας