Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ESPN για Αντετκούνμπο: “Ο κορυφαίος εν ζωή παίκτης!” Επική αποθέωση για Γιάννη – videos

ESPN για Αντετκούνμπο: “Ο κορυφαίος εν ζωή παίκτης!” Επική αποθέωση για Γιάννη – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλο αφιέρωμα του κορυφαίου αμερικανικού δικτύου ESPN στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο χρήζει ξεκάθαρο MVP της σεζόν στο NBA, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα “κορυφαίος εν ζωή παίκτη”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να γίνει μόλις ο δεύτερος Ευρωπαίος παίκτης στην ιστορία του NBA, που θα λάβει το βραβείο του MVP στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το αθλητικό δίκτυο ESPN, υποκλίνεται στο μεγαλείο του Έλληνα αθλητή.

Σε ένα τεράστιο αφιέρωμα που φέρει τον τίτλο “Ένας στα χτίστηκε: Ο Γιάννης είναι κορυφαίος εν ζωή παίκτης”, ο Αμερικανός συντάκτης ξεκινάει το λόγο του… βγάζοντας MVP: Με κάθε σεβασμό στον μουσάτο προφήτη του Χιούστον (σ.σ. Τζέιμς Χάρντεν) ο Αντετοκούνμπο δεν είναι απλά ο MVP της σεζόν. Είναι ο τέλειος σούπερ σταρ και στις δύο πλευρές του παρκέ για τον δρόμο που βρίσκεται αυτή την στιγμή το ΝΒΑ και για το πού οδεύει».

Στη συνέχεια γίνεται μεγάλη ανάλυση στην πορεία του Greek Freak προς την κορυφή και παρουσιάζει στατιστικά που “τρομάζουν” από τη μέχρι σήμερα καριέρα του στον “μαγικό κόσμο”. Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται επίπεδα… Σακίλ Ο’Νιλ σε ό,τι αφορά τους πόντους μέσα στη ρακέτα, έχοντας ήδη “διαλύσει” το ρεκόρ με τα περισσότερα καρφώματα χωρίς ασίστ, με 116 έναντι 95 του δεύτερου Χάουαρντ, στην ιστορία του NBA.

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις