Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έτσι είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό»

Έτσι είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πρωταγωνίστησαν σε μερικές από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ελληνικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Παλιές κλασικές ταινίες που βλέπουμε ακόμη και σήμερα και ατάκες που έχουν μείνει στην ιστορία. Μεγάλο μέρος των ταινιών ήταν σε σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου και σε παραγωγή του Φίνος Φιλμ. Μια από αυτές είναι η ελληνική ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σκηνικά της ταινίας αυτής όπως και του «Χτυποκάρδια στο θρανίο» είναι το σπίτι στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας. Πρόκειται για ένα σπίτι στην Κηφισιά το οποίο είχε επιλεχθεί για πολλές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη εκτός από το «Η Αλίκη στο Ναυτικό».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία διατηρεί το όνομά της και στην ταινία είναι κόρη του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Στη διάρκεια ενός ταξιδιού με φίλους στον Πόρο γνωρίζει τον δόκιμο Κώστα (Δημήτρη Παπαμιχαήλ) και τον ερωτεύεται όπως και εκείνος. Τελικά δίνουν ραντεβού για να συναντηθούν. Κανείς όμως δεν τα καταφέρνει να είναι συνεπής και στέλνουν τους φίλους τους.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε πως είναι το σπίτι στο exploringgreece.tv.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις