Χωρίς κατηγορία

“Η Δύση πρέπει να κόψει τον αέρα του Ερντογάν και την προκλητική προβλή ισχύος του”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι επιδιώξεις του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν τόσο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου όσο και στη Μέση Ανατολή αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα εξωτερικής πολιτικής για τις δυτικές χώρες, οι οποίες πρέπει να αναλάβουν δράση και να «βάλουν φρένο» στην προκλητική προβολή ισχύος της Άγκυρας.

Για «νεο-οθωμανική απειλή» κάνει λόγο Βρετανός δημοσιογράφος στο περιοδικό «British Spectator» που δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Ahval, όπου παρουσιάζονται οι ενέργειες του Τούρκου Προέδρου στην εξωτερική πολιτική, οι οποίες πρέπει να ληφθούν υπόψη από τη Δύση για να τις σταματήσει αποτελεσματικά.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα