Χωρίς κατηγορία

Η Μαντόνα μόλις αγόρασε το σπίτι του Weeknd για 19,3 εκατ. δολάρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά από δώδεκα χρόνια, μεταξύ της Νέας Υόρκης, των Χάμπτονς και της Λισαβόνας, η Μαντόνα αποφάσισε να εγκατασταθεί σε μία κατοικία 19,3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες.

Παρόλο που πρόσφατα βρισκόταν στην Ανατολική Ακτή, η βασίλισσα της ποπ επέστρεψε στην Πόλη των Αγγέλων πέρυσι εν μέσω της καραντίνας, νοικιάζοντας την κάτοικία στο Μπέβερλι Χιλς που πρόσφατα αγόρασε η Rihanna για 13,8 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας