Χωρίς κατηγορία

Η Ρωσική βοήθεια έφτασε την κατάλληλη στιγμή – Η Αίγυπτος παρέλαβε τα πρώτα Su35

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Tον περασμένο Μάιο, η Αιγυπτιακή κυβέρνηση έκλεισε συμφωνία με τη Ρωσία για την αγορά 26 μαχητικών Su-35, με το κόστος της αγοράς να εκτιμάται σε περίπου $2 δις. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, «το Su-35 κέρδισε τη μεγαλύτερη παραγγελία εξαγωγής στην ιστορία του.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Αίγυπτος στρέφεται προς τη Ρωσία για την ενίσχυση της αεροπορίας τα τελευταία χρόνια, μετά την υπογραφή σύμβασης αγοράς των MiG-29M/M2, με τα οποία μπορούν τα φέρουν τα ίδια όπλα. Τα ρωσικά μαχητικά παραλαμβάνονται, ώστε να αποσυρθούν τα γηρασμένα MiG-21/J-7.

Πολλές νέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτήν την εβδομάδα, δείχνοντας τα νέα αιγυπτιακά αεροσκάφη Su-35 που κατασκευάστηκαν στη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας