Χωρίς κατηγορία

Και το όνομα αυτού «Ηρακλής» – Εντάσσεται στο ΠΝ το νέο πλοίο Γενικής Υποστήριξης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 11 το πρωί, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου , παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας πραγματοποιείται στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας η τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του Πλοίου Γενικής Υποστήριξης «ΗΡΑΚΛΗΣ».

Πρόκειται για το δεύτερο πλοίο Γενικής Υποστήριξης που κάνει δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό η οικογένεια Παναγιώτη Λαζαρίδη, μετά το «Άτλας Ι», που παραδόθηκε στο Π.Ν. τον Δεκέμβριο του 2019.

Το νέο πλοίο, είναι μεγαλύτερο από το «ΑΤΛΑΣ Ι» και πρόκειται να αναβαθμίσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την υποστήριξη των αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε λεπτομέρειες για το νέο πλοίο στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας