Χωρίς κατηγορία

Κάτι τρέχει στην Αν. Μεσόγειο: “Πυκνώνουν” τα πολεμικά πλοία στην περιοχή

Σε χάρτη που δημοσίευσε ο Petroleum Economist αποτυπώνεται η τοποθεσία πολεμικών πλοίων της Ελλάδας, των ΗΠΑ της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου αλλά και της Γερμανίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χάρτη με τις θαλάσσιες οριοθετήσεις- διεκδικήσεις των κρατών στην Ανατολική Μεσόγειο δημοσίευσε ο λογαριασμός Petroleum Economist.

Στον ίδιο χάρτη αποτυπώνεται και η τοποθεσία πολεμικών πλοίων της Ελλάδας, των ΗΠΑ της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου αλλά και της Γερμανίας.

Στην περιοχή δεσπόζει το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle. Υπενθυμίζεται πως χθες πτήση δύο αεροσκαφών Rafale που απονηώθηκαν από το εν λόγω αεροπλανοφόρο και πέταξαν πάνω από την Κύπρο, προκάλεσε «ταραχή» στην Άγκυρα.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε τον χάρτη στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας