Χωρίς κατηγορία

«Κόκκινος συναγερμός» στην Αίγυπτο – Ο Σίσι ζητά από τις Ένοπλες Δυνάμεις «ύψιστο βαθμό ετοιμότητας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου Προέδρου, Μπασάμ Ράντι, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι συναντήθηκε με Ανώτατους Διοικητές του Αιγυπτιακού Στρατού.

Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Αλ Σίσι ζήτησε από τις Ένοπλες Δυνάμεις «να διατηρήσουν τα υψηλότερα επίπεδα πολεμικής ετοιμότητας για την εκτέλεση οποιωνδήποτε καθηκόντων έχουν ανατεθεί στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων για την προστασία της εθνικής ασφάλειας της Αιγύπτου υπό το πρίσμα των νέων προκλήσεων στην περιοχή. Επίσης να διατηρήσουν τη μεγάλη ικανότητα των Αιγυπτιακών Ένοπλων Δυνάμεων σε όλους τους κλάδους, τις ειδικότητες και τα συστήματα εξοπλισμού».

Διαβάστε πώς ερμηνεύεται αυτή η κίνηση στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα