Ελλάδα

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ – Έτρεχε με 100χλμ./ώρα, πήρε σβάρνα δεκάδες αυτοκίνητα

Ηταν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (14.05.2024), όταν ένας μεθυσμένος οδηγός τζιπ άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε έναν άκρως πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης, εν ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τρακάρει δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η τρελή πορεία του μαύρου τζιπ που οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός, ξεκίνησε από την Γ΄ Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη, όπου χτύπησε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα.

Ο οδηγός αποδείχθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ οδηγούσε ανεξέλεγκτα.

Όπως αναφέρει το OPEN, κάτοικοι που βγήκαν στο δρόμο από τον έντονο θόρυβο, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 36χρονο οδηγό Αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να μη διαφύγει μέχρι να φτάσει η αστυνομία και τον συλλάβει.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με 100χλμ./ώρα στην οδό Κεφαλληνίας και άρχισε να παίρνει σβάρνα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φρένο στην τρελή κούρσα, μπήκε όταν το τζιπ ακινητοποιήθηκε μετά από 800 μέτρα στην Αγίου Νεκταρίου επειδή του έσκασαν τα λάστιχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας: Στα όριά τους οι εργαστηριακοί γιατροί – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία
Αττική Οδός: Γνώριμοι στις Αρχές για επικίνδυνη οδήγηση οι οδηγοί των 2 μηχανών που έτρεχαν με 250 – Συνελήφθη και ο πατέρας του 27χρονου
O 21χρονος είχε πιαστεί από αστυνομικούς με την ίδια μοτοσυκλέτα να μην υπακούει σε σήμα στάσης τροχονόμου διαφεύγοντας τον έλεγχο, να εκτελεί επικίνδυνους ελιγμούς και να μην φοράει κράνος
Η μία από τις δύο μηχανές που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό 6
Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες των αστυνομικών στα Βορίζια - Οπλοστάσια και 17 προσαγωγές
Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για την «εξυγίανση» των Βοριζίων - Έγιναν έλεγχοι σε πάνω από 350 άτομα και αυτοκίνητα - Σκοπός να μαζευτούν τα όπλα που φυλούν οι κάτοικοι και να ταυτοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι για το μακελειό
Όπλα 31