Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Προίκα” 250 εκατ. λίρες στον Σόλσκιερ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Προίκα” 250 εκατ. λίρες στον Σόλσκιερ!
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε εύκολα από τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, αλλά η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη δουλειά του Σόλσκιερ και ετοιμάζεται να του προσφέρει μετεγγραφικό μπάτζετ 250 εκατ. λιρών.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ άλλαξε τη μορφή -και τη σεζόν ολόκληρη- στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αντικατέστησε τον “πολύ” Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που του έχει προσφέρει το σεβασμό όλων στο Ολντ Τράφορντ.

Σύμφωνα με την αγγλική Mirror μάλιστα, η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό από τη Μπαρτσελόνα στο Champions League, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα έκανε βήμα μπροστά στη διοργάνωση, από την οποία απουσίαζε την περασμένη χρονιά.

Ως εκ τούτου λοιπόν, ετοιμάζεται να στηρίξει με κάθε τρόπο τον Νορβηγό τεχνικό ενόψει της νέας σεζόν και αυτό περιλαμβάνει και… γιγαντιαίο μπάτζετ, αφού το δημοσίευμα κάνει λόγο για “κονδύλι” 250 εκατ. λίρες στις μετεγγραφές του καλοκαιριού. Γίνεται μάλιστα λόγος για 100 εκατ. λίρες για ένα επιθετικό, 80 εκατ. λίρες για δεξί μπακ και εξτρέμ, και επιπλέον 70 εκατ. ευρώ για κεντρικό αμυντικό.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις