Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρινάκης: Τα έργα στην Θεσσαλία δεν έχουν σταματήσει

Μαρινάκης: Τα έργα στην Θεσσαλία δεν έχουν σταματήσει

Για την δήλωση του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ότι σταμάτησαν τα έργα μετά τις εκλογές ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Όπως είδαμε απάντησε ο κος Αγοραστός ότι τα έργα συνεχίζονται κανονικά. Μόνο για μια μέρα για τεχνικούς λόγους σταμάτησαν. Το κράτος έχει συνέχεια και δεν θα ήταν δυνατόν να επιτραπεί να σταματήσουν τα έργα όταν μια αρχή παραδίδει σε άλλη. Απόδειξη ότι πιστεύουμε σε αυτό είναι ότι ο πρώτος περιφερειάρχης που συνάντησε ο πρωθυπουργός ήταν ο κος Κουρέτας, γιατί ειδικά στη Θεσσαλία τα έργα πρέπει να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν», είπε ο Παύλος Μαρινάκης. 

Όσον αφορά στην Αττική είπε ότι γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προχωρήσουν τα έργα με μεγαλύτερη έμφαση και πίεση, με το κεντρικό κράτος να παίρνει πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο τέλος της ημέρας το να τσακωνόμαστε ποιος έχει αρμοδιότητα δεν έχει νόημα. Όσοι έχουν την ευθύνη πρέπει να την αναλαμβάνουν. Η λέξη – «κλειδί» είναι η λέξη πρόληψη. Αυτό προσπαθεί να κάνει το υπουργείο πολιτικής προστασίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις