Χωρίς κατηγορία

Μέσα στο σπίτι των 21 εκατ. δολαρίων του Ματ Ντέιμον στην Καλιφόρνια

Όπως πολλοί άλλοι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, έτσι και ο Ματ Ντέιμον, αποφάσισε να να φύγει από το Λος Άντζελες, σύμφωνα ωστόσο με το Mansion Global δεν πρόκειται να μετακομίσει σε κάποιο ήσυχο προάστιο, αλλά σε ένα ρετιρέ 16 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης που αγόρασε πέρυσι.

Όπως και να ‘χει, η κατοικία που διατηρούσε ο ηθοποιός και παραγωγός στο Λος Άντζελες, διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση έναντι 21 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με αναφορές, το σπίτι των 1.254 τετραγωνικών μέτρων αγοράστηκε από τον αστέρα και την σύζυγο του για 15 εκατ. δολάρια το 2012.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 5
Βασίλης Καλογήρου: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του – «Σου έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή, χέρια σου στερήσαν το οξυγόνο»
«Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου. Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί», έγραψε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου
Βασίλης Καλογήρου 4
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3