Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκος Παππάς: Αυτά που είπα για όσους “κάνουν δουλειές”, αφορούσαν τον Σαμαρά, όχι τον Παπαγγελόπουλο

Παππάς

Τον εαυτό του ως “νοικοκύρη” και όσους τον κατηγορούν ως “κλέφτες που φωνάζουν” χαρακτηρίζει ο Νίκος Παππάς, σε δήλωσή του μετά την κατάθεση στην προανακριτική της Βουλής των διαλόγων του πρώην υπουργού με τον Σάμπυ Μιωνή. Διαλόγων που ηχογράφησε και κατέθεσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Ο κ. Παππάς κάνει λόγο για “βίαιη διαστρέβλωση” των λεγομένων του, για “επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής συνομιλίας”, ενώ αρνείται πως όσα φέρεται σύμφωνα με το ντοκουμέντο που κατατέθηκε στην προανακριτική περί “δουλειών” αφορούν στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά αφορούν στον κ. Σαμαρά.

Την ώρα που η συνομιλία που κατατέθηκε στην προανακριτική παίρνει τον δρόμο για τη Δικαιοσύνη κι ενώ η Νέα Δημοκρατία μιλά για ψευδορκία του κυρίου Παππά, ο ίδιος περνά στην “αντεπίθεση” κατηγορώντας τους κυρίους Σαμαρά, Παπασταύρου και Μιωνή, καθώς και τον σύζυγο της πρώην εισαγγελέως Διαφοράς, κυρίας Ράικου.

“Οι αναφορές σε «ατζέντα», πληροφορίες για κάποιους που «κάνουν δουλειές», προφανώς και δεν έχουν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε”, υποστηρίζει ο κ. Παππάς.

“Η ΝΔ, κάθε φορά που πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη, καταφεύγει σε μαφιόζικες μεθόδους. Αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όταν φωνάζει ο κλέφτης, δεν φοβάται ο νοικοκύρης”, αναφέρει ακόμη ο κ. Παππάς.

Σε ερώτηση τέλος δημοσιογράφου για το αν η εν λόγω συνάντηση -των κυρίων Παππά και Μιωνή- ήταν σε γνώση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Όχι, βέβαια».

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις