Ο αδόκητος θάνατος του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, Αντρέ Σίλβα, έχει συγκλονίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου. Το Σάββατο (05.07.2025) γράφεται ο επίλογος αυτής της τραγικής ιστορίας, με την κηδεία των δυο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών.
Στο Σάο Κόσμε του Πόρτο βρίσκεται πλήθος κόσμου, για να πει το ύστατο “χαίρε” στα δυο αδέρφια. Συγκινητική ήταν η στιγμή που στο παρεκκλήσι της “Ανάστασης” έφτασαν οι συγγενείς των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η σύζυγος του Ντιόγκο Ζότα, Ρούτε Καρντόσο, αλλά και οι συντετριμμένοι συγγενείς των δυο ποδοσφαιριστών, συγκέντρωσαν τα βλέμματα, με κάποιους από αυτούς να χρειάζονται στήριξη, για να καταφέρουν να κάνουν ορισμένα βήματα.
Η Ρούτε, με την οποία ο Ζότα παντρεύτηκε μόλις στις 22 Ιουνίου και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, αγκάλιασε συγκινημένη συγγενείς και φίλους, ενώ αρκετοί παρευρισκόμενοι κρατούσαν λουλούδια και κασκόλ της εθνικής Πορτογαλίας, αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Συγκινητικές στιγμές και θρήνος για τα δυο αδέρφια.