Χωρίς κατηγορία

Οι Αρμένιοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους! 5.000 πολίτες πήραν τα αυτοκίνητά τους και κατευθύνονται προς το μέτωπο (vid)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρίτη μέρα συγκρούσεων στον ορεινό θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι Αζέροι υποφέρουν απώλειες αλλά κερδίζουν έδαφος και οι Αρμένιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσίας, μεγάλος αριθμός Αρμενίων – 5.000 σύμφωνα με πληροφορίες- κινούνται προς τα σύνορα για να ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις που μάχονται εκεί.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετικά πλάνα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα