Χωρίς κατηγορία

Παναγιωτόπουλος-Parly: Ενίσχυση της Γαλλικής Δύναμης στη Μεσόγειο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Το μνημόνιο Τουρκκίας – Λιβύης παραβιάζει τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και προκαλεί αστάθεια” ανέφερε χαρακτηριστικά Γαλλίδα υπουργός, κυρία Parly.

Την ενίσχυση της παρουσίας του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στη Μεσόγειο με σκοπό την αποτροπή μονομερών ενεργειών που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή, ανήγγειλε η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας, Florence Parly, στις δηλώσεις της μετά τη συνάντηση της με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Πεντάγωνο.

Λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα