Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Δεν βρέθηκε λύση με Βέμερ! “Κλείδωσε” το -3

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός είχε πέντε εργάσιμες μέρες, μετά τον τελευταίο του αγώνα, ώστε να βρει λύσει στην περίπτωση του Γενς Βέμερ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών “κλείδωσε”. Επαναλαμβάνεται η διαδικασία μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Πέντε εργάσιμες ημέρες είχε ο Παναθηναϊκός, ώστε να εξοφλήσει τον Γενς Βέμερ, αλλά οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια λύση στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να “κλειδώσει” το -3. Το “τριφύλλι” πλέον θα έχει άλλες πέντε μέρες, μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

H καταβολή μιας δόσης, αλλά και η δεύτερη ευκαιρία που υπάρχει

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τη δυνατότητα που είχε, για να εξοφλήσει στον Γενς Βέμερ τις 454.000 ευρώ που του χρωστά. Η διοίκηση του “τριφυλλιού” προσπάθησε χθες (19/4) να συμβιβαστεί με τον Γερμανό αμυντικό, όμως αυτός απέρριψε όλες τις προτάσεις και διεμήνυσε ότι απαιτεί την ολική εξόφλησή του.

Πλέον, η αφαίρεση των τριών βαθμών από τη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Superleague, παγιώνεται. Τελεί μόνο υπό την αίρεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην οποία έχει προσφύγει το “τριφύλλι”, ζητώντας ερμηνεία για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες, οι “πράσινοι” κατέβαλαν το ποσό των 50.000 ευρώ στον Γερμανό που αντιστοιχεί στην καθυστερημένη δόση και θεωρεί ότι πρέπει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς.

Η ΠΑΕ θα έχει δεύτερη ευκαιρία, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο (22/4), αφού θα έχει περιθώριο πέντε εργάσιμων για να εξοφλήσει τον Βέμερ και να πάρει τους 3 πόντους, αλλιώς η δεύτερη αφαίρεση θα διατηρηθεί.

Στο μεταξύ, επειδή δεν έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ώστε να επιληφθεί του ζητήματος, ο Παναθηναϊκός θα στείλει επιστολή για να ζητήσει την έκταση σύγκλισή της.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις