Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου και Κωνσταντίνου στην… κούπα της Κ-15

Παναθηναϊκή Συμμαχία
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επίπεδο Κ-15, επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι. “Κράξιμο” σε Αλαφούζο και Κωνσταντίνου από οπαδούς.

Τον πρώτο του τίτλο στη Superleague Κ15 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, με τους πιτσιρικάδες του να επικρατούν της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ με 5-4 στα πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια του τελικού που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας δεν είχε κάποιο γκολ από τις δυο ομάδες (0-0), με τον τίτλο να κρίνεται στα πέναλτι.

Οι πρώτες εννέα εκτελέσεις ήταν εύστοχες, αλλά η δέκατη.. πήρε την κούπα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και την “έστειλε” στον Παναθηναϊκό. Ο Ρούτσης του “δικέφαλου του Βορρά” δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αυγερινό, που μάντεψε σωστά.

Κράξιμο” από οπαδούς σε Αλαφούζο – Κωνσταντίνου

Να αναφέρουμε πως ορισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού παρακολουθήσουν από μία κοντινή ταράτσα τον τελικό της Κ15 και βρήκαν την ευκαιρία να φωνάξουν συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του προέδρου, Βασίλη Κωνσταντίνου, που βρισκόταν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Φρούκου

1-1 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Στοΐνοβιτς

2-1 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Δημοσθενιάδης

2-2 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Κουλιεράκης

3-2 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Κωστόπουλος

3-3 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Κούτσια

4-3 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Κρυπαράκος

4-4 ο ΠΑΟΚ: Εύστοχος ο Μανεσίδης

5-4 ο Παναθηναϊκός: Εύστοχος ο Τσοντάκης

5-4: Ο Αυγερινός απέκρουσε το πέναλτι του Ρούτση

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Χνάρης, Καρακούτης (75’ Μανεσίδης), Μανωλιούδης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Στόινοβιτς, Κούτσιας, Ταϊτζόγλου (65’ Τσαγκαλίδης), Κωνσταντελιάς (65’ Ρούτσης)

Παναθηναϊκός: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλακάκης, Καρνέζης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας (66’ Πορφυρόπουλος), Τόρρα, Τσοντάκης

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις