Χωρίς κατηγορία

Ποια ΜΟΕ; Νέο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Σε αλλεπάλληλες υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά προχώρησαν μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, την ώρα που οι στρατιωτικές επιτροπές των Ελλάδας- Τουρκίας συζητούν στην Αθήνα τα ΜΟΕ για τη μείωση της έντασης στο Αιγαίο. 
 
Ειδικότερα συνολικά 13 αεροσκάφη προχώρησαν σε 39 παραβιάσεις και 13 παραβάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, ενώ σημειώθηκαν και δύο εικονικές αερομαχίες (εμπλοκές) στον περιοχή του Βορειοανατολικού, Κεντρικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα