Χωρίς κατηγορία

Πώς ο Πρέσβης Σπύρος Λαμπρίδης έκανε το ΝΑΤΟ να τον ακούσει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε βαρύ κλίμα συνήλθε την Τετάρτη το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο του ΝΑΤΟ μετά από αίτημα της Ελλάδας για να εξετάσει την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι βεβιασμένες και επιπόλαιες -κατά την Αθήνα- κινήσεις του Γενικού Γραμματέα της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ που προανήγγειλε «διάλογο» Ελλάδας και Τουρκίας για να τον «αδειάσει» μόλις μετά από λίγα λεπτά η κυβέρνηση, είχαν δυσχεράνει τις όποιες συζητήσεις.

Χρειάστηκε η «μαεστρία» του πολύπειρου Σπύρου Λαμπρίδη, του διπλωμάτη που ηγείται της ελληνικής μόνιμης αποστολής στο ΝΑΤΟ, για να μιλήσει σε ευήκοα ώτα.

Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά; Δείτε στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα