Πούτιν: Προτιμώ να συνεργάζομαι με την Τουρκία παρά με την Ευρώπη
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Πούτιν μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο της Αυστρίας Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα ήταν καλύτερη αυτή η συνεργασία χωρίς τις κυρώσεις.
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Αναγνωρίζοντας τη δημόσια απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού, σημείωσε ότι «έχει ένα μοναδικό χάρισμα» και κάλεσε να αξιοποιηθεί για τη νομική και θεσμική διεκδίκηση της δικαιοσύνης