Χωρίς κατηγορία

Ψάχνουν να βρουν ποιος έβγαλε τη φωτογραφία του… “ασφαλίτη” με το γουόκι τόκι

Ένας νεαρός άνδρας, ντυμένος στα μαύρα, με ένα σακίδιο στην πλάτη, στο προαύλιο της Βουλής, μιλά σε ένα γουόκι τόκι. Είναι ό,τι απεικονίζει η φωτογραφία που κατέθεσε χθες (09.07.2020) το βράδυ στα πρακτικά της Βουλής ο Νίκος Βούτσης.

Ήταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε πως ένας άνδρας, με ένα γουόκι τόκι βρισκόταν στον περίβολο της Βουλής. Όπως είπε ο Νίκος Βούτσης του μετέφεραν ότι ο άνδρας αυτός πιθανώς μιλούσε με τους μπαχαλάκηδες, που εκείνη την ώρα είχαν μετατρέψει τη διαδήλωση σε… πόλεμο.

Μάλιστα, ο Νίκος Βούτσης όχι μόνο υποστήριξε τα παραπάνω αλλά κατέθεσε στα πρακτικά και τη φωτογραφία του άνδρα που με πολιτικά στέκεται στο προαύλιο της Βουλής και έχει στα χέρια του ένα γουόκι τόκι.

Click4more Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου μετά τα επεισόδια στην Αθήνα – Βρέθηκε πάνω του μαχαίρι

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10.07.2020), πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν «αποκαλύψει» ποιος ήταν ο άνδρας έξω από τη Βουλή: ένας άνδρας της ασφάλειας που με το γουόκι τόκι συντόνιζε τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Εκείνο που απασχολεί τώρα τους ιθύνοντες είναι το από ποιο γραφείο τραβήχτηκε η φωτογραφία, γιατί θεωρούν δεδομένο πως τραβήχτηκε μέσα από τη Βουλή, γιατί αυτός που την τράβηξε, διέρρευσε πως πρόκειται για προβοκάτορα που μιλούσε με μπαχαλάκηδες, όπως κατήγγειλε πως του μετέφεραν ο Νίκος Βούτσης.

«Ορισμένοι άνθρωποι νομίζουν ότι βρίσκονται σε άλλες εποχές, στις δεκαετίες του ’40 και του ‘50» απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όταν ρωτήθηκε για τις ευθύνες που του καταλόγισαν ο Νίκος Βούτσης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν χθες στην Αθήνα.

Click4more Άγριος καυγάς Χρυσοχοΐδη, Βούτση και Παφίλη για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε ότι ο άνδρας με τον ασύρματο στο προαύλιο της Βουλής συντόνιζε τις αστυνομικές δυνάμεις και δεν είχε άλλο ρόλο.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από χίλια άτομα που μπήκαν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ χτυπώντας ανελέητα τις αστυνομικές δυνάμεις που αναγκάστηκαν να ρίξουν χημικά αλλά όχι πολλά.

Ακόμη επιβεβαίωσε το επεισόδιο με τον αξιωματικό που έχει αποσπαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ και εμπόδισε τη σύλληψη ενός διαδηλωτή που προκάλεσε επεισόδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πρώτο μήνυμα του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν κλειστά - Θα εκδικηθούμε το αίμα των μαρτύρων μας»
«Όλες οι αμερικανικές βάσεις στην περιοχή θα πρέπει να κλείσουν διότι θα τις χτυπήσουμε» είπε ο ηγέτης του Ιράν - Η αναφορά στην οικογένειά του
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ
7
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια