Χωρίς κατηγορία

Στην αντεπίθεση τα Εμιράτα για τη Λιβύη: Η Τουρκία έχει αποικιοκρατικές αυταπάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ανουάρ Γκαργκάς κάλεσε σήμερα την Τουρκία να σταματήσει να ανακατεύεται στις υποθέσεις της χώρας του επικρίνοντας τα σχόλια που έκανε ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ σχετικά με τη Λιβύη.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο Τούρκος υπουργός επέκρινε τις ενέργειες των ΗΑΕ στη Λιβύη.

Τα ΗΑΕ, μαζί με την Αίγυπτο και την Ρωσία, στηρίζουν τον ισχυρό άνδρα της ανατολικής Λιβύης, στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, οι δυνάμεις του οποίου μάχονται εναντίον της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Τρίπολης.

Η Τουρκία έχει αυξήσει την υποστήριξή της προς την κυβέρνηση της Τρίπολης.

«Δεν γίνεται διαχείριση των σχέσεων με απειλές και δεν χωράνε αποικιοκρατικές αυταπάτες στη σημερινή εποχή», έγραψε στο Twitter ο Γκαργκάς.

Δείτε το παρασκήνιο της σύγκρουσης Εμιράτων – Τουρκίας στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας