Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στις φιναλίστ για Μις Ιταλία 18χρονη με προσθετικό μέλος

Στις φιναλίστ για Μις Ιταλία 18χρονη με προσθετικό μέλος

Η Κιάρα Μπόρντι, μια 18χρονη με προσθετικό μέλος, κατάφερε τις πρώτες πρωινές ώρες να περιληφθεί στην τριάδα των φιναλίστ για τη Μις Ιταλία, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το στέμμα, έπειτα από εκστρατεία προσβολών που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μελαχρινή καλλονή από την Ταρκίνια της κεντρικής Ιταλίας φορά πρόσθετη κνήμη έπειτα από ένα τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν 13 ετών. Έκανε πασαρέλα, όπως όλες οι άλλες υποψήφιες, με μπικίνι.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η διαγωνιζόμενη δέχτηκε προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που προκάλεσε κύμα οργισμένων αντιδράσεων από προσωπικότητες και απλούς πολίτες.

“Εγώ μπορεί να μην έχω πόδι αλλά εσείς δεν έχετε ούτε καρδιά ούτε μυαλό”, είχε απαντήσει η Κιάρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σε ένα πρόσωπο που την κατηγορούσε επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία… “θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη”, της είχε γράψει.

“Πίσω από όλες αυτές τις κακίες κρύβονται απογοητεύσεις και δυσαρέσκειες. Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο ότι η ζωή είναι πάντα ωραία”, επίσης “στην περίπτωση που κάποιος ξαναγεννιέται έπειτα από ένα δράμα”, είχε σχολιάσει.

Η Κιάρα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη Ιταλίδες καλλονές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις