Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τα είπαν οι δυο τους! Τετράωρη μυστική συνάντηση Χάρι και Ελισάβετ!

Τα είπαν οι δυο τους! Τετράωρη μυστική συνάντηση Χάρι και Ελισάβετ!

Τέσσερις ολόκληρες ώρες πέρασε με τον εγγονό της η Βασίλισσα Ελισάβετ το μεσημέρι της Κυριακής και όλα δείχνουν ότι κατάφερε να επουλώσει τις πληγές που έχει ανοίξει η απόφασή του να εγκαταλείψει τα πριγκιπικά του καθήκοντα.

Η Βασίλισσα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail είπε στον Χάρι ότι θα είναι πάντα καλοδεχούμενος.

Η 93χρονη Βασίλισσα και ο εγγονός της βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να φύγουν τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί μετά την αποχώρηση του ίδιου και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι λέγεται ότι πήγε με τα πόδια για να συναντήσει την γιαγιά του. Περπάτησε απόσταση δυο μιλίων από το σπίτι του το Frogmore μέχρι το Κάστρο του Γουίνδσορ.

Σύμφωνα με πηγή από το Παλάτι η Βασίλισσα στο τέλος της κουβέντας με τον Χάρι είπε: «Σε αγαπάμε πολύ και πάντα θα είσαι ευπρόσδεκτος αν θελήσεις να γυρίσεις πίσω».

Την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που η Βασίλισσα είχε την ευκαιρία να μιλήσει κατ΄ιδίαν με τον Χάρι και να μάθει με λεπτομέρειες τα σχέδιά του. Και οι δυο ήταν χαλαροί και μπορούσαν με άνεση να πουν αυτά που είχαν στο μυαλό τους.

Η ίδια πηγή από το Παλάτι ανέφερε ότι η Βασίλισσα παραμένει πολύ στενοχωρημένη με την απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στην Βόρεια Αμερική και θα ήθελε να βλέπει πιο συχνά τον δισέγγονό της Άρτσι.

Αυτή είναι η συναισθηματική πλευρά που βγάζει τεχνηέντως προς τα έξω η Βασίλισσα Ελισάβετ. Από την άλλη όμως, ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία ότι η συμφωνία που έχει γίνει μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν δεν γίνουν προσπάθειες από την πλευρά του ζευγαριού να χρησιμοποιήσουν την καταγωγή του Χάρι για οικονομικό κέρδος.

 

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις