Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τελειώνει” από τη Ρεάλ ο Μπέιλ! Ανοίγει ο δρόμος για Γιουνάιτεντ

“Τελειώνει” από τη Ρεάλ ο Μπέιλ! Ανοίγει ο δρόμος για Γιουνάιτεντ
ΦΩΤΟ Reuters

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Ουαλό σταρ και έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει. Ο Πέρεθ, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», έχει πολλά παράπονα από την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του Μπέιλ, καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με πολλούς συμπαίκτες του.

Ο 29χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει μόλις 13 γκολ και από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σαντιάγκο Σολάρι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Μπέιλ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, 13 εκατ. ευρώ το χρόνο, και η Ρεάλ σκοπεύει να τον πουλήσει αλλά με όχι λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να πάρει τον Ουαλό σούπερ σταρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού-ρεκόρ (τότε) των 101 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ. Ο Μπέιλ, που αναδείχθηκε MVP του τελικού του Champions League, ξεκαθάρισε πως θα συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του και θα αποφασίσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Ρεάλ για την απόκτησή του, που μπορεί να φθάσει τα 140 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιο ο Μπέιλ θα έχει εβδομαδίαιες αποδοχές περίπου 600 χιλιάδες (!), που αν υλοποιηθεί θα αποτελεί νέο ρεκόρ για τα αγγλικά γήπεδα. Στη διεκδίκηση του Μπέιλ αναμένεται να μπει και η Τότεναμ, η οποία πιστεύει πως μπορεί να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις