Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία μεγάλης αξίας βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο

Έπειτα από έλεγχο σε πλοίο εμπορευματοκιβωτίων με την σημαία της Πορτογαλίας καθώς και πληροφορίες από την Europol εντοπίστηκαν ρούχα, τσάντες, ρολόγια, υπολογιστές και

Δύο δέματα με αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μέσω αξιοποίησης πληροφοριών από την Europol.

Τα αντικείμενα βρέθηκαν έπειτα από ελέγχους των αρχών, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο σε πλοίο με σημαία της Πορτογαλίας, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Σάββατο, 21 Μαρτίου. Το εμπορευματοκιβώτιο που είχε τα κλοπιμαία δεσμεύτηκε.

Τον έλεγχο διενήργησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με στελέχη του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του 1ου Τελωνείου Εισαγωγών-Εξαγωγών Θεσσαλονίκης.

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν δύο δέματα, που περιείχαν περιείχαν συνολικά 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 12 ρολόγια χειρός, 8 γυναικείες τσάντες, 19 παντελόνια, 12 μπλούζες, 7 μπουφάν, 1 αθλητική ζακέτα, 1 ζευγάρι παπούτσια, 1 καπέλο, 5 αρώματα και 3 υφασμάτινες θήκες μεταφοράς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν τα δηλωμένα κλοπιμαία μεγάλης αξίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Λεμεσού Κύπρου, για την εκκίνηση της διαδικασίας επιστροφής των κλοπιμαίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους – Του επιβλήθηκε και εγγύηση 50.000 ευρώ
Ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι οι πίνακες του ήταν παμπάλαια κειμήλια που ήταν εκεί από την εποχή του πατέρα του
Γιώργος Τσαγκαράκης 17
Ελληνοβρετανός παραχώρησε στον Γιώργο Τσαγκαράκη το Ευαγγέλιο του 1745 - «Το απέκτησα νόμιμα»
Ένας 71χρονος Ελληνοβρετανός φέρεται να έδωσε αντικείμενα αξίας στον γκαλερίστα - Η δικαστική διαμάχη για πλαστούς πίνακες που είχε στο παρελθόν και οι 17 καταγγέλλοντες που αναμένεται να καταθέσουν
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
10