Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μελέτη Καρακετίδη

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μελέτη Καρακετίδη

Σε κλίμα οδύνης, οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία ο 38χρονος γνωστός μηχανικός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Μελέτης Καρακέτιδης. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους πρόσωπο στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στην εκκλησία του χωριού του στο Ζαγκλιβέρη στη Θεσσαλονίκη.  

Ο μηχανικός των αγωνιστικών αυτοκινήτων, είχε το στρατηγείο στο Ζαγκλιβέρη και είχε την ικανότητα να δημιουργεί τα αυτοκίνητα που θα ήθελε κάθε επαγγελματίας οδηγός. Σύμφωνα με τους οικείους του που μίλησαν στο newsit.gr, νόσησε από τον κορονοϊό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην Κρήτη. Αν και δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, έδωσε τη δική του μάχη ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τον θάνατο του Μελέτη. Πέρα από μερικά παραπάνω κιλά που είχε, δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Φαίνεται πως κόλλησε κορονοϊό από ένα ταξίδι του στην Κρήτη» λέει στο newsit.gr, ξάδερφος του αδικοχαμένου 38χρονου και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Γύρισε και άρχισαν τα συμπτώματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά απο μερικές μέρες χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Κόλλησε μάλιστα και η μητέρα του που είναι επίσης διασωληνωμένη και δίνει τη δική της μάχη».   

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες o 38χρονος όπως, ανέφεραν στο newsit.gr κάτοικοι του χωρίου δεν είχε προχωρήσει στον εμβολιασμό του εναντίον του κορονοϊού, όχι γιατί ήταν αρνητής αλλά γιατί φοβόταν τις παρενέργειες του.   

Άγγελος Λαμπίδης

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις