Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το θρίλερ με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το θρίλερ με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές διαγράφοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα με σκληρό ανταγωνισμό.

Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά αν το «Πάμε Πακέτο» θα βγει την καινούργια σεζόν από τον ALPHA, αφήνοντας λοιπόν όλα τα σενάρια ανοιχτά και για τη συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με το σταθμό όταν μάλιστα υπάρχουν άλλοι… μνηστήρες!

Η αλήθεια είναι πως… είθισται πριν το τέλος της σεζόν οι παρουσιαστές να γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν και αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή όχι με τον κάθε σταθμό. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πετυχημένους παρουσιαστές και εκπομπές τότε το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει αρκετά νωρίς.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση… σιγή, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει γίνει καμία συνάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με κανέναν από τη διοίκηση του ALPHAγια το αν θα συνεχίσουν ή όχι τη συνεργασία τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η νέα διοίκηση του σταθμού επανεξετάζει το κόστος παραγωγής προγραμμάτων το οποίο είναι αρκετά πιο… υψηλό σε σχέση με το «αδελφό» κανάλι, το STAR, οπότε υπάρχει εντολή να πέσει… πέλεκυς στα κόστη εκπομπών και σειρών του ALPHA!

Βάσει αυτής της εντολής λοιπόν έχει καθυστερήσει να γίνει συνάντηση με τη Χατζηβασιλείου αφού δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα κάνουν με το «Πακέτο». Από την άλλη όμως δεν αποκλείεται στο κανάλι της Κάντζας να…. φάνε πακέτο αφού, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Προσοχή: πληθυντικός! Άλλα κανάλια, ενώ σε ένα από αυτά υπάρχει μάλιστα και πρόταση για κάτι σαν το «Πακέτο», αφού ο ALPHAεξακολουθεί να έχει τα δικαιώματα της εκπομπής.

Το τοπίο φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών και είτε θα ανανεωθεί η συνεργασία του ALPHAμε την παρουσιάστρια ώστε να βγει το «Πάμε πακέτο» για 14ησεζόν είτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα τους στέλνει… γράμμα από άλλο τηλεοπτικό σταθμό…!

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις