Site icon NewsIT
19:54 | 06.04.21

Τουρκία: Οι επικεφαλής της ΕΕ υπέδειξαν στον Ερντογάν τις “προϋποθέσεις” για θετική ατζέντα

Turkish President Tayyip Erdogan meets with European Council President Charles Michel and European Commission President Ursula von der Leyen?in Ankara, Turkey April 6, 2021. Presidential Press Office/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE.

Newsit Newsroom
Η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Τουρκία για να συναντήσουν τον Πρόεδρο Ερντογάν περιείχε τις προτάσεις των Βρυξελλών για θετική ατζέντα συνομιλιών με την Άγκυρα.
 
Οι επικεφαλείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέδειξαν στον Τούρκο Πρόεδρο ποια είναι τα μέτρα που θα οδηγήσουν τις συνομιλίες των δύο πλευρών προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ έθιξαν επίσης και επίκαιρα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών που καταπατούνται στην Τουρκία.
 
Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version