Ελλάδα

Τραγωδία στη βιομηχανία Βιολάντα: Βρέθηκε και η 5η σορός εργαζομένης

Βρέθηκε η σορός και της 5ης αγνοούμενης γυναίκας, που εργαζόταν στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης που προκάλεσε και τη φονική φωτιά.

Πρόκειται για την Αγάπη Μπουνόβα, η οποία αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, τα παιδιά και τα εγγόνια της. Η σορός της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο ισόγειο της βιομηχανίας Βιολάντα και απανθρακωμένη.

Θρήνος, πόνος και αναπάντητα γιατί από το δυστύχημα στη βιομηχανία της Γιολάντα στα Τρίκαλα που προκάλεσε τον θάνατο 5 γυναικών. Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί για τις εργαζόμενες που έφυγαν άδικα στο νυχτοκάματο, όταν έγινε η έκρηξη που διέλυσε ολόκληρο το εργοστάσιο.

Οι σοροί που ανασύρθηκαν από τη βιομηχανία της Γιολάντα, έχουν μεταφερθεί σε εργαστήριο της Αθήνας ώστε να γίνει άμεση η ταυτοποίηση των σορών. Οι συγγενείς των γυναικών έχουν δώσει ήδη DNA. Σκοπός των αρχών είναι να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση και να αποδοθούν οι σοροί στις οικογένειές ώστε να γίνουν οι κηδείες.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη. Μέχρι στιγμής οι ερευνητές «βλέπουν» διαρροή προπανίου, ενός αερίου που δεν ανιχνεύεται εύκολα μιας και είναι άχρωμο και άοσμο.

Η διοίκηση της Βιολάντα, στη νέα ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα το πρωί για την έκρηξημ υποστήριζει πως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η Έλενα, η Σταυρούλα, η Βάσω, η Αναστασία και η Αγάπη, ήταν οι 5 σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, μητέρες και σύζυγοι που άφησαν την τελευταία τους πνοή ενώ δούλευαν.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον θάνατο του Σπύρου Καρατζαφέρη: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα»
«Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε», σχολίασε συγκινημένος
Γιώργος Καρατζαφέρης
Εξαφανίστηκε 16χρονη από τον Κορυδαλλό – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια- Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση