Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραυμάτισε κοριτσάκι με σερβίς ο Κύργιος! Απίστευτη φάση στο Γουίμπλετον [vids, pic]

Τραυμάτισε κοριτσάκι με σερβίς ο Κύργιος! Απίστευτη φάση στο Γουίμπλετον [vids, pic]
ΦΩΤΟ twitter

Πολύ άτυχο ήταν ένα ball girl στο παιχνίδι του Νικ Κύργιου με τον Ντένις Ιστομίν, αφού σε ένα σερβίς του Ελληνοαυστραλού τενίστα, δέχτηκε τη μπάλα στο χέρι της, ξεσπώντας σε κλάματα, αφού η μπάλα “ταξίδευε” με πάνω από 210 χλμ την ώρα.

Ο Νικ Κύργιος φημίζεται για τη δύναμη των σερβίς του, όμως αυτή τη φορά το επιβεβαίωσε με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι αυτό γιατί σε μία από τις προσπάθειές του κόντρα στον Ντένις Ιστομίν, η μπάλα χτύπησε ένα κοριτσάκι που εκτελούσε χρέη… ball girl στο ματς.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=H-u9TYg3PqU

Ο ίδιος αισθάνθηκε ιδιαίτερα άσχημα για το γεγονός και μίλησε για αυτό και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του στον αγώνα του Γουίμπλετον. “Αρχικά νόμισα ότι χτύπησα τον πίνακα με το σκορ αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν το χέρι του κοριτσιού. Ήταν πολύ σκληρό, όμως το αντιμετώπισε με θάρρος. Και εγώ στη θέση της θα έβαζα τα κλάματα”, ανέφερε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος δεν έχει τη φήμη και του καλύτερου παιδιού στο τένις.

Αυτή τη φορά πάντως, πρόσθεσε μία ακόμη άσχημη στιγμή στο “παλμαρέ” του κατά λάθος, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν και του επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 από την παγκόσμια ομοσπονδία του τένις, για την… άσεμνη χειρονομία του στο κορτ.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις