Πόση διαφορά μπορεί να κάνει το σωστό μαρινάρισμα στα σουβλάκια; Όση και οι καταπληκτικές ποντιακές σάλτσες που τα συνοδεύουν! Οι αμύητοι στην ποντιακή κουζίνα σπεύσατε να δοκιμάσετε αυτά τα διαφορετικά σουβλάκια και δεν θα χάσετε.
Προσοχή, όμως : Δεν βάζουμε αλάτι στη μαρινάδα για να μη σφίξει το κρέας. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα ποντιακά σουβλάκια είναι: 1 κιλό χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη 3×3 3 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα…
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr