Site icon NewsIT
13:35 | 04.03.21

Τσικνοπέμπτη αλά… ποντιακά: Σουβλάκια με ατζίκα και τσατσιμπέλι

Newsit Newsroom

Πόση διαφορά μπορεί να κάνει το σωστό μαρινάρισμα στα σουβλάκια; Όση και οι καταπληκτικές ποντιακές σάλτσες που τα συνοδεύουν! Οι αμύητοι στην ποντιακή κουζίνα σπεύσατε να δοκιμάσετε αυτά τα διαφορετικά σουβλάκια και δεν θα χάσετε.

Προσοχή, όμως : Δεν βάζουμε αλάτι στη μαρινάδα για να μη σφίξει το κρέας. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για τα ποντιακά σουβλάκια είναι: 1 κιλό χοιρινή σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένη 3×3 3 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα…

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version