Χωρίς κατηγορία

Βόμβα από τη Γαλλία: Αποχωρεί από ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση στη Μεσόγειο λόγω τουρκικής προκλητικότητας στη Λιβύη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η είδηση αποτελεί “βόμβα” στα θεμέλια του ΝΑΤΟ, ενώ ταυτόχρονα δείχνει πως οι σχέσεις Τουρκίας – Γαλλίας επιδεινώνονται ραγδαία λόγω Λιβύης.

Την πληροφορία φέρεται πως γνωστοποίησε ο πρέσβης της Τουρκίας στη Γαλλία.Κατά τον Τούρκο διπλωμάτη, η απόφαση αυτή ελήφθη στον απόηχο του πρόσφατου περιστατικού μεταξύ γαλλικών και τουρκικών πλοίων.

Μάλιστα ο Τούρκος πρέσβης ανέφερε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το ΝΑΤΟ κατά την έρευνα που διέταξε για το περιστατικό που κατήγγειλε η Γαλλία στην Ανατολική Μεσόγειο, “δεν κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα με το Παρίσι”.

Όπως αναφέρει η γαλλική L’ Opinion, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Γαλλίας στο ΝΑΤΟ έστειλε επιστολή στον Γενς Στόλτενμπεργκ, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του Παρισιού.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας