Υγεία

Άδωνις:”Τα πολυϊατρεία είναι άγκυρα για τον ΕΟΠΥΥ”! Προς λουκέτο οι δομές του πρώην ΙΚΑ;

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο συνέδριο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για τα 30 χρόνια του ΕΣΥ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι τα πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ είναι βαρίδι για τον ΕΟΠΥΥ.

Επιβεβαιώνει μέρα με τη μέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης τις φήμες που θέλουν την κυβέρνηση να βάζει λουκέτο σε όλα τα πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ νυν ΕΟΠΥΥ και να αγοράζει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας αποκλειστικά από τον ιδιωτικο τομέα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά από το βήμα του 9ου συνεδρίου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας για τα οικονομικά της Υγείας, “τα πολυιατρεία είναι άγκυρα για τον ΕΟΠΥΥ και η απόφαση της κυβέρνησης είναι ο ΕΟΠΥΥ να είναι αποκλειστικά αγοραστής και να μετατραπεί σε Εθνικό Ασφαλιστικό Οργανισμό Υγείας”.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office