Υγεία

Αποκάλυψη: στο PSI για «κούρεμα» και τα ομόλογα που δόθηκαν για φάρμακα!

Αναταραχή στην αγορά φαρμάκου προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να εντάξει αιφνιδίως στο κούρεμα, τα ομόλογα που είχαν δοθεί στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις για την αποπληρωμή οφειλών από τα νοσοκομεία.

Πολλές φαρμακευτικές εταιρείες ενημερώθηκαν τυχαία για την πρωτοβουλία αυτή του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ κάποιες άλλες δεν το έμαθαν ποτέ.

Τα συγκεκριμένα ομόλογα δόθηκαν στις φαρμακοβιομηχανίες για την αποπληρωμή των οφειλών των τελευταίων ετών και ήταν ήδη μειωμένα κατά περίπου 30%, αν υπολογίσει κανείς και τις εκπτώσεις αλλά και την καθυστέρηση ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα