Περισσότερες από 55 ασθένειες έχουν συνδεθεί με την δυσκολία ή ανικανότητα του οργανισμού να χειριστεί σωστά τη γλουτένη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι.
Πιο δημοφιλή
Μη χάσετε
Σε γενικές γραμμές, υπολογίζεται ότι το 15% του γενικού πληθυσμού έχει σε κάποιο βαθμό πρόβλημα με τη γλουτένη. Μήπως είστε ένας από αυτούς;
Περισσότερες από 55 ασθένειες έχουν συνδεθεί με την δυσκολία ή ανικανότητα του οργανισμού να χειριστεί σωστά τη γλουτένη, την πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι.