Υγεία

Επιχειρησιακή παρέμβαση στις «κόκκινες» περιοχές – Αναβαθμίζεται ο ρόλος του ΕΚΑΒ ΕΚΕΠΥ ενόψει τρίτου κύματος πανδημίας

Με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση της πανδημίας ενόψει του επικείμενου τρίτου κύματος, το Υπουργείο Υγείας αναβαθμίζει τον ρόλο του επιχειρησιακού του βραχίονα του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ.
Τις αλλαγές προανήγγειλε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας από την Κρήτη και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος με την συνοδεία του γενικού γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ, Νίκο Παπαευσταθίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο νησί.
Δείτε λεπτομέρειες στο iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.