Το κρέας του κοτόπουλου παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.
Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr
Πιο δημοφιλή
3
Πιο σχολιασμένα
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.
Το κρέας του κοτόπουλου παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.
Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr