Νοσοκομείο Σαντορίνης: Χωρίς γιατρούς ένα χρόνο μετά την φιέστα…

Όπως αναφέρουν από την ΠΟΕΔΗΝ, χρειάζεται επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας με βάση το Υπόμνημα που κατέθεσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Σαντορίνης πριν από 4 μήνες, επειδή η κατάσταση συνεχίζει να είναι επισφαλής στο νοσοκομείο λόγω της υποστελέχωσης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή ασθενών και η υγεία των γιατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.