Υγεία

Ο φόβος, καθυστερεί τη διαδικασία του τοκετού

Όσες γυναίκες είναι έγκυες και φοβούνται να γεννήσουν, όταν φτάνει η ώρα του τοκετού, η διαδικασία διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον τοκετό χαλαρά.

Και πιστέψτε μας οι γυναίκες που φοβούνται τη διαδικασία είναι πολλές.

Νορβηγοί ερευνητές, μ’ επικεφαλής τη Σαμάνθα Σάλβενσεν Άνταμς του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ακέρσους, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο διεθνές γυναικολογικό περιοδικό «BJOG: International Journal of Obstetrics and Gynaecology», έκαναν μια από τις πρώτες στο είδος έρευνες και μελέτησαν τις περιπτώσεις άνω των 2.200 εγκύων γυναικών, οι μισές από τις οποίες δεν είχαν ξαναγεννήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα