Υγεία

«Πάγωσαν» οι διοικητές των νοσοκομείων

Χωρίς καμία δυνατότητα απόφασης φαίνεται ότι είναι οι διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας καθώς η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των νοσοκομείων έχει λήξει από τις 3 Δεκέμβρη 2011 και το υπουργείο Υγείας δεν προχωρεί σε τοποθέτηση νέων.

Αποτέλεσμα είναι οι περισσότερες διαδικασίες μέσα στα νοσοκομεία να είναι παγωμένες , όπως η έγκριση προϋπολογισμών, η αγορά υλικών έως 45.000 κ.λ.π.

Να σημειωθεί ότι η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων έληξε στις 3 Σεπτέμβρη και δόθηκε 3μηνη παράταση με το επιχείρημα να γίνουν οι εκλογές αιρετών εκπροσώπων, ώστε ο διορισμός να δημοσιευθεί ενιαία στο ίδιο ΦΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα