Υγεία

Πόσο κόκκινο κρέας πρέπει να καταναλώνετε

Το κόκκινο κρέας είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και παρέχει τις βιταμίνες και τα μέταλλα, όπως ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος.

Αλλά, έρευνες δείχνουν ότι είναι πιθανό να υπάρχει σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα